Noi suntem Iuba.ro

Povestea IUBA.ro a început la scurt timp după venirea pe lume a fetiței noastre Riana, alintată, din iubire, Iuba.

Dorind să îi oferim micuței noastre produse sănătoase și naturale, am căutat hăinuțe, textile și alte articole de calitate pentru copii. Dar oferta existentă pe piața românească nu a fost mulțumitoare ... și ne-am decis să facem ceva în această direcție: am creat iuba.ro, magazinul online care le oferă părinților produse frumoase, calitative, sigure și foarte prietenoase pentru copii.

Astfel, în prezent avem legături puternice cu producători internaționali, de îmbrăcăminte, textile și articole pentru copii, care respectă reglementări stricte cu privire la sănătatea copiilor (certificate OEKO-TEX ® , GOTS, Fairtrade, OE100, OE Blend).

Iuba.ro este un magazin cu produse unice, atent selecționate. Părinții vor găsi aici cele mai frumoase și drăguțe hăinuțe care vor fi și sigure pentru pielea celor mici. A fi îmbrăcat bine, pentru noi, se referă și la siguranța materialelor și vopselurilor din îmbrăcăminte.

De asemenea, părinții vor putea să transforme camerele copiilor într-un univers magic, confortabil și protejat, în care micuții vor putea să se joace, să viseze și să se relaxeze. Credem că dormitorul și pătuțul copiilor este mai mult decât un loc pentru somn; este locul lor intim de joacă, de citit, de ascultat muzică și cântat, de întălnire și joacă cu prietenii și personajele lor preferate.

Lumea se vede colorată și veselă prin ochii celor mici. Are forme surprinzătoare și dinamice, e plină de povești, magie și curiozitate. Imaginația nu va cunoaște limite când le vei pune la dispoziție accesoriile dezvoltării ei.

Mizăm pe o echipă mică dar entuziastă și îndrăgostită de natură și de starea de bine a copiilor.

Ceea ce contează pentru noi
Credem că a avea grija de copii, a-i proteja și a-i ajuta să crească mari și sănătoși este o regulă de la care nu vrem să facem compromisuri. Alegerea produselor naturale, lipsite de ingrediente nocive, este un pas esențial. Fiind foarte delicată, pielea copiilor poate suferi în urma contactului cu diverse materiale textile sau accesorii, care uneori pot fi chiar toxice sau pot produce alergii. Textilele noastre sunt confecționate din bumbac organic, bumbac certificat OEKO-TEX ®, GOTS, OE iar accesorile metalice (de exemplu, capsele) nu conțin nichel.

Întotdeauna vom alege calitatea în detrimentul cantității. Selectăm doar produse de calitate superioară (de exemplu, toate lenjeriile de pat au o țesătură bogată de peste 200TC - thread count, acest lucru asigurându-le rezistență și densitate; hăinuțele sunt certificate intermațional și premiate pentru design), din surse sustenabile, de la producători certificați. Selectăm cu grijă fiecare produs
nou pe care îl comercializăm pentru ca tu să primești ce e mai bun.

Credem că o relație bună se bazează pe încredere, respect și amabilitate, astfel căutăm să vă oferim cel mai bun raport calitate-preț și cele mai bune soluții, rapid și mereu zâmbind.

De ce am apărut
Misiunea iuba.ro este să-i sprijine pe cei ce caută cadouri frumoase și sigure pentru copii prin oferirea de produse naturale, non-toxice și cu design deosebit.

Fiecare produs din Iuba.ro este ales cu grijă pentru a aduce veselie și bună dispoziție copiilor, pentru a le stimula creativitatea și imaginația și pentru a-i menține sănătoși.

Ne mândrim cu produse unice în România, create de designeri internaționali pasionați, articole de calitate superioară și pe placul copiilor. La noi găsești hăinuțe din bumbac organic, lenjerii de pat din bumbac fin și delicat, cuverturi și pături, perne decorative, accesorii și decorațiuni pentru camera copiilor, toate create pe placul lor!

Încotro ne ducem
Susținem o copilărie veselă și sănătoasă prin acțiuni de informare și educare a publicului larg cu privire la produse conforme și noutăți din domeniu. Ne vom îmbogăți continuu gama de articole, dar nu vom renunța niciodată la standarde.