Alegerea produsului

Magazinul folosește un coș de cumpărături “virtual” în care puteți adauga produsele folosind butoanele de “Adaugă în coș”. Aceste butoane se află lângă produse sau în detaliile acestora.

Coșul de cumpărături se află în partea dreapta sus a fiecărei pagini din acest site și oferă posibilitatea de ștergere a produselor sau de modificare a cantităților.

După ce ați ales produsele în cantitățile dorite apăsați butonul “Comandă”. Pentru a trimite o comandă fără cont va rugăm să introduceți doar datele cerute. În acest caz nu se poate vizualiza istoricul comenzilor. Pentru a trimite comanda dintr-un cont creat sunt necesare datele dumneavoastră de contact completând toate câmpurile din “Informații client”.

Comenzile primite pe site vor fi procesate în ordinea apariției lor. După efectuarea unei comenzi se generează automat un e-mail cu listingul comenzii care va fi trimis la adresa de email cu care te-ai înscris pe site. Dacă nu s-a primit acest email înseamnă că nu s-a înregistrat comanda, caz în care te rugăm să ne contactezi.

Livrarea

Livrarea se face prin curier rapid. Prin curier rapid, coletul va ajunge acasă la dumneavoastră în maxim 2-3 zile lucrătoare de la validarea comenzii. Livrarea se face între orele 9.00-17.00. Dacă în acest interval nu sunteți acasă, va rugăm să specificați o altă adresa de contact pentru a nu se produce întârzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate. Taxele de transport sunt suportate de către cumpărător, în valoare fixă de 15 ron. Acest tarif este valabil doar la cumpărături până în 200 de lei. La cumpărăturile a căror valoare depășește suma de 200 lei, transportul este suportat de către noi. 

Program de lucru

Preluare comenzi on-line: NON-STOP.

Procesari comenzi (confirmări de stoc, informații, emitere facturi proforme, etc): Luni-Vineri, de la 09:00 la 18:00.

Comenzile și întrebările trimise după ora 18:00 și în zilele libere vor fi procesate în prima zi lucrătoare.

Plata produselor se poate face în sistem ramburs, prin transfer bancar, online cu card de debit sau în rate, cu card de credit.

Plata produselor în sistem ramburs, adică în momentul primirii coletului de la agentul firmei de curierat. În colet se află marfa comandată de dumneavoastră însoțită de factură. La achitare trebuie să primiți o chitanță de la firma de curierat ca dovadă a plății. 

Prin intermediul procesatorului de plăți online: MobilPay

Sunt acceptate toate cardurile de tip Visa și MasterCard (carduri de debit și carduri de credit), iar procesatorul de carduri asigură sisteme antifraudă performante, cu verificare automată și manuală și Procesare 3D Secure.

Plata în rate

Sunt acceptate cardurile de credit/rate aferente băncilor:

  • Credit Europe Bank
  • Banca Transilvania
  • Garanti Bank
  • Alpha Bank
  • BRD Finance

Plata prin transfer bancar

Dacă ați ales această metodă de plată, veți primi prin email factura proformă cu toate detaliile de plata.